Kísértetet is lehet venni?

2010.03.16. 19:49


Kísérteteket árverez egy férfi...
kép
A két szellem külön-külön, de párban is kapható. Származási helyük az eladó christchurchi háza, szelleműzéssel tessékelődtek ki onnan, jelenleg szenteltvizes üvegcsében tartózkodnak - tudatta árusuk a www.trademe.co.nz honlapon.Hozzátette, hogy az egyik kísértet egy idős férfié, aki az 1920-as években halt meg a házban, a másik pedig egy kislányé, de róla nem közölt halálozási évszámot. A férfi - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap - felfedte, hogy a két szellem kiűzésük előtt fel-le kapcsolgatta a lámpákat, a villanytűzhelyt meg ki-be, kutyájukat pedig rettegésben tartotta.

A szelleműzés 2009. július 15-én történt, és azóta nyugalom van, ezért is véli a ház és a kísértetek tulajdonosa, hogy biztosan a szenteltvizes üvegekben vannak, illetve azért is, mert idővel kékre színeződött a víz. A férfi szerint ez arra utal, hogy alszanak. Felébresztésük és -élesztésük módja szerinte az, hogy kiönti a vevő a "palackozott" szellemet egy kistányérra, és hagyja elpárologni. Amennyiben saját kísértetekre vágyik, a házában párologtatja a portékát.

A két szellem iránt nagy az érdeklődés, már vagy 70 ezren kattintottak a honlapon rájuk. Az árajánlat 200 ezer forint fölé emelkedett. Az érdeklődők hozzá is szólnak a dologhoz. Egyikük megkérdezte az eladótól, hogy mi történik, ha megissza a kísérteteket. A válasz: "Nem tudom, de lehet, hogy életre szóló barátokra tesz szert".
 
 
Vegyetek! (Olyan mint a veszett háziállat:D )

A bejegyzés trackback címe:

https://cisti.blog.hu/api/trackback/id/tr531845133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háziállat@blog.hu 2010.03.17. 20:29:37

Szellemek csak az ember képzeletében léteznek.
süti beállítások módosítása